Hinnasto

25 min30 €
50 min45 €
75 min60 €
110 min85 €
Purenta- ja hengityslihasten hieronta 60 min60 €

Maksuvälineinä käyvät Pankkikortti, ePassi, Smartum, Edenred ja käteinen.

Siirry ajanvaraukseen

Hoitokokonaisuudet

25 min

  • Akuuttiaika/osahieronta. Ensiavuksi akuutteihin golf- ja tenniskyynärpäävaivoihin tai vaikkapa kireän pohkeen avaamiseen. Suosituksena on pidemmän ajan varaaminen, jolloin kireyksiä saadaan avattua laajemmin.

50 min

  • Puolihieronta säännöllisesti hieronnassa käyville. 50 minuutin hieronta soveltuu hyvin niska-hartiaseudun hierontaan.

75 min

  • Tehostettu puolihieronta. 75 minuutissa ehtii tarkemmin käsittelemään kireitä alueita. Tämä hieronta soveltuu tarkkaan ylä-/alavartalon hierontaan ja niille asiakkaille, joiden lihaksisto vaatii tehokkaampaa käsittelyä.

110 min

  • Kokohieronta. Soveltuu nimensä mukaisesti koko vartalon ylläpitävään hierontaan tai tehokkaaseen ylä-/alavartalon hierontaan. Voidaan myös käsitellä esimerkiksi takalinja jalkapohjista kallonpohjaan.

Purenta- ja hengityslihasten hieronta 60 min

  • Hoitokokonaisuudessa käsitellään niska-hartiaseutu, kaulan ja pään alueen lihakset, hengitystä avustavat lihakset, sekä purentalihakset pinnallisesti ja suun sisäpuolelta. Hengityslihashieronnassa purentalihaksien käsittely suun sisäpuolelta jää pois ja tilalle tulee laajempi hengitysapulihasten hieronta.

 

Hoidot mukautetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Hinnat sisältävät tarvittaessa tehtävät erikoishierontatekniikat, faskiakäsittelyt, pintalämpö- ja kylmähoidot, kinesioteippaukset ja kotiharjoitusohjeet.